Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم رونمایی از بزرگترین پاستیل جهان با حضور محمد حسین رییسی مدیر عامل گروه تولیدی شیوا، سعید یزدانی مدیر مارکتینگ گروه تولیدی شیوا، فردین عالیزاد ‏رییس هیأت مدیره گروه تولیدی شیوا، دارا عالیزاد نایب رییس هیأت مدیره گروه تولیدی شیوا، نمایندگان گینس و با حضور ‏تعدادی از اقشار مختلف مردم برگزار شد.‏

در این مراسم که نمایندگانی از کتاب رکوردهای جهانی گینس به صورت آنلاین حضور داشتند، از بزرگترین پاستیل جهان که به همت گروه صنعتی شیبا با وزن بیش از ۱۲۱۲ کیلوگرم تولید شده بود، رونمایی و در کتاب گینس ثبت جهانی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مراسم رونمایی ، حاضرین ضمن شنیدن سخنان مدیران گروه شیوا درباره چگونگی شکل‌گیری و تاسیس شرکت این شرکت و برند شیبا، با تاریخچه‌ی بیش از ۶۰ ساله و اهداف و ماموریت‌‌‌های آن و روند ساخت بزرگترین پاستیل جهان آشنا شدند.
فردین عالی‌زاد رئیس هیئت مدیره شرکت شیوا، کیفیت، رعایت اصول و استانداردهای روز صنایع غذایی که با سلامت خانواده‌‌‌ها به صورت مستقیم در ارتباط است را مهم‌ترین عنصر تولید محصولات گروه شیوا از جمله شیبا و شیبابا دانست و گفت: «ما از همان ابتدا یاد گرفتیم که در این صنعت خانوادگی، کیفیت را جایگزین هر بحث دیگری بکنیم. گروه شیوا و همچنین سایر شرکت‌های گروه عالیزاد همچون سن‌ایچ ارائه‌ی بالاترین کیفیت را سرلوحه‌ی خود قرار داده‌اند زیرا این مسأله را از نسل‌های قدیمی‌تر خانواده به ارث برده‌اند و توجه به کیفیت در نسل‌های بعدی و آینده‌ی شرکت نیز دوام خواهد داشت».
او در پاسخ به این پرسش که روند ساخته شدن بزرگترین پاستیل جهان چگونه بود گفت: «این کار به یاری یک تیم بسیار حرفه‌ای در شیبا انجام شد. رعایت چهارچوب‌های گینس و الزامات آن برای پذیرش در کتاب رکوردهای جهانی گینس، وظیفه‌ی بسیار سختی بود که با کار تیمی چند ماهه به نتیجه رسید. برای شکستن رکورد قبلی ۶۰۰ کیلویی بزرگ‌ترین پاستیل جهان کافی بود ما یک پاستیل ۷۰۰ کیلویی بسازیم، اما برای اینکه این رکورد برای مدت‌های مدید در ایران بماند و پس از چند بار ساخت آزمایشی نمونه‌های کوچک‌تر، امروز موفق به رونمایی از پاستیل با وزن بیش از ۱۲۰۰ کیلو و طول بیش از ۳ متر شدیم.»
عالی‌زاد در ادامه گفت: «قصد داریم این کار را در ابعاد دیگر نیز ادامه دهیم و در آینده شاهد ابتکارات و رکوردزنی‌های جدیدی در شیبا خواهیم بود».
سعید یزدانی مدیر مارکتینگ گروه تولیدی شیوا، نیز در پاسخ به این پرسش که پاستیلی با این حجم قرار است چگونه مصرف شود گفت: «قصد ما این است که بزرگترین پاستیل جهان را مجددا آب کنیم و در بسته‌بندی‌های کوچک‌تر و به صورت تعداد محدود و کلکسیونی به فروش برسانیم و عواید آن را به مراکز متعدد خیریه تقدیم کنیم.»
یزدانی درباره چگونگی ثبت رکورد گینس افزود: «گینس، شرایط و قوانین سختی دارد. یکی از این قوانین این است که محصول کاملا از یک تکه تشکیل شده باشد و از طرفی محصول به هیچ عنوان دور ریز نداشته باشد و کاملا مصرف شود؛ اما این موضوع با توجه به شیوع کرونا ممکن نبود و ما تصمیم گرفتیم با آب کردن این محصول و ایجاد بسته‌های کوچک به تعداد ۱۳ هزار و ۴۷۲ قطعه، عواید آن‌‌‌ها را به خیریه‌ها تقدیم کنیم».
محمد حسین رئیسی مدیر عامل این شرکت غذایی معتبر نیز درباره صادرات محصولات شیبا گفت: «شرکت شیوا با سابقه‌ای که در امر تولید دارد، امروزه صادرات ۱۵ میلیون دلاری آن هم در شرایط تحریمی دارد. باید گفت که مسائل سیاسی به شدت در این امر دخیل است و اگر فرصت‌ها اجازه دهد شیبا که خود را از نظر کیفیت در زمره‌ی برترین برندهای جهانی می‌بیند، صادرات خود را بیش از پیش توسعه خواهد داد.»
رئیسی در پایان افزود: «یکی از اهداف و چشم اندازهای گروه شیوا، حرکت در مسیر جهانی شدن و برند سازی جهانی از برند ایرانی شیبا و سایر برند‌‌‌های این گروه است تا افتخاری بزرگ‌تر برای صنایع غذایی ایران در عرصه جهانی کسب کنیم.»
گفتنی است بزرگ‌ترین پاستیل جهان، تا روز یکشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ در غرفه‌‌ای خاص، در ورودی مجتمع باغ کتاب تهران، در معرض دید عموم قرار گرفته است.
شرکت تولیدی شیوا، که سابقه‌ای سی ساله در تولید شیرینی و شکلات در کشور دارد، قالبی برگرفته از هیبت ظاهری یک دلفین ‏را برای طرح تولید بلندپروازانه‌ی خود انتخاب کرده بود و این طرح که با نیت حمایت از حیوانات و توجه به محیط زیست، بویژه ‏دلفین‌ها و همچنین ترویج شادی و نشاط به مرحله اجرا در آمد، اولین گام یک برند ایرانی در جهان محسوب می‌شود که قصد دارد، ‏علاوه بر کسب افتخار جهانی برای ایران، نظر عموم مردم را بر تغذیه‌ی سالم و حمایت از حقوق حیوانات جلب کند.‏
شیوا، به عنوان یک شرکت مطرح تولیدکننده انواع شیرینی و شکلات، ضمن بهره‌مندی از زبده‌ترین متخصصان امور تغذیه، ‏موفق به تولید ۱۶ هزار تن مواد غذایی در سال شده که در مقایسه با دیگر برندهای این صنعت، عددی قابل توجه است. این ‏شرکت علاوه بر تمرکز بر اموری چون حفظ اعتماد مشتری و حفظ قیمت‌های مناسب به رغم افزایش روزافزون محصولات ‏غذایی، سال‌هاست که آستین‌ها را برای تربیت نیروهای ماهر در امر تولید بالا زده است.‏ عمده ترین ویژگی‌های این سازه به نقل از مدیران و برگزار کنندگان رویداد چنین است:‌ این سازه، با فاصله بسیار، بزرگترین پاستیل دنیاست. ایده این کار تقریبا یک سال پیش شکل گرفت. برای این کار ۱۲ ماه زمان صرف شد که ۷ ماه برای کارهای مطالعاتی و ۵ ماه برای مرحله اجرایی بود. نسبت به رکورد قبلی چنین سازه ای که مربوط به کشور آلمان است این پاستیل بیش از دو برابر وزن دارد که در گینس ثبت خواهد شد. هدف از این کار، ترویج شادی بین کودکان و کل جامعه و اهداف محیط زیستی و یادآوری لزوم توجه به زندگی و آرامش دلفین‌ها و همه حیوانات اعلام شده است. این پاستیل وزنی معادل یک تن و ۲۱۲ کیلو و ۵۰۰ گرم دارد که با شعار «شادی برای همه»، و ترویج چنین ایده و توسعه چنین فرهنگی ساخته شده است. برگزار کنندگان رویداد اعتقاد دارند حیواناتی مثل دلفین‌ها که به انسان خیلی نزدیک هستند، باید بیش از پیش مورد حمایت قرار گیرند و به این خاطر این پاستیل غول پیکر به شکل دلفین درست شده است. توان و تکنولوژی ساخت چنین سازه ای خیلی انحصاری است. پاستیل دلفین از ناحیه دُم تا پیشانی ۳۵۵ سانتی متر است . برای ساخت این پاستیل بزرگ از ۶۵۰ کیلو شربت گلوکز، ۴۳۰ کیلو شکر، ۲۴۰ لیتر آب، ۱۲۰ کیلو ژلاتین، استفاده شده است.  

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گروه شیوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۸۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حریفان ایران در جام جهانی مشخص شدند

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، نخستین دوره مسابقات والیبال قهرمانی زیر ۱۷ سال پسر جهان از سوم تا دهم شهریور به میزبانی بلغارستان و با حضور ۱۶ تیم برگزار خواهد شد.

قرعه‌کشی این مسابقات روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه برگزار شد و ۱۶ تیم شرکت کننده حریفان خود را شناختند.

مرحله مقدماتی این رقابت‌ها به صورت رفت و برگشت انجام خواهد شد و تمام ۱۶ تیم ملی شرکت کننده به مرحله یک هشتم نهایی صعود خواهند کرد. برندگان اولین بازی مرحله حذفی راهی مرحله یک چهارم نهایی خواهند شد، در حالی که بازنده‌ها برای تعیین جایگاه‌های نهایی از رده‌بندی نهم تا شانزدهم در پلی‌آف بازی خواهند کرد.

گروه بندی مرحله مقدماتی رقابت‌های قهرمانی زیر ۱۷ سال پسر جهان به قرار زیر است:

گروه A: بلغارستان، مکزیک، چین‌تایپه، اسپانیا
‌گروه B: ایران، مصر، تونس و لیبی
‌گروه C: ایتالیا، آرژانتین، پورتوریکو، کوبا
‌گروه D: بلژیک، برزیل، شیلی، ازبکستان

تیم ملی والیبال زیر ۱۷ سال پسر ایران با سرمربیگری آرش صادقیانی هفتمین اردوی آماده‌سازی خود را با حضور ۲۳ بازیکن از روز گذشته (چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت) در سالن باشگاه پیکان آغاز کرده است و حسین وزیری (مشاور فنی و استعدادیابی)، وحید صادقی، اصغر نجفی، مهدی هادی، حسام الدین نائیجی و وحید خورشیدی (مربیان)، امیرحسین ضمیری نداف (بدنساز)، امیرحسن صمیمی (آنالیزور) و مانی میراب‌زاده اردکانی (فیزیوتراپ)، دیگر اعضای کادر فنی تیم ملی والیبال زیر ۱۷ سال پسر ایران هستند که آرش صادقیانی را در اردوهای آماده سازی همراهی می‌کنند.

کد خبر 6094931

دیگر خبرها

  • آمریکا بزرگترین حامی رژیم صهیونیستی است
  • رونمایی از نماد جام جهانی فوتبال ساحلی ۲۰۲۵ سیشل
  • یوروویژن ۲۰۲۴ زیر سایه تهدیدات تروریستی؛ همه آنچه باید درباره بزرگترین رویداد موسیقی زنده جهان دانست
  • رونمایی از برند جام جهانی فوتبال ساحلی 2025 سیشل
  • آمریکا بزرگترین طاغوت جهان است
  • پیش‌بینی رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۴
  • بصیرت افزایی بزرگترین ضربه به طرح‌های استکباری دشمنان است
  • حریفان ایران در جام جهانی مشخص شدند
  • بزرگترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران در مارلیک افتتاح شد
  • تربیت نیرو‌های متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود